موسیقی درمانی، حرفه ای مرتبط با بهداشت و سلامتی است که در آن فرد درمانگر، موسیقی و تمام جنبه های فیزیکی، هیجانی، ذهنی، اجتماعی، زیبایی شناختی و روحی آن را به کار میگیرد تا با حفظ افزایش سلامتی درمـان شـونده کمک شود.
هنگام عبور از دهات سر راه تبریز، زنانی را که در کوچهها میدیدیم چادر به سر داشتند زیرا مردم این منطقه بسیار متعصباند. همسر استاندار تعریف میکرد، با اینکه ایرانی است، وقتی با لباس غربی در خیابان ظاهر میشود مورد اعتراض مردم قرار میگیرد...
در این سند به نقل از یکی از اصحاب مطبوعات، ظاهر! هوشنگ نهاوندى در سفر اخیر خود به پاریس با عزت الله عاملى سفیر ایران در بلژیک با یکی از زنان بدنام فرانسوی هم بستر می شوند و بعد از مدتی دختر فرانسوی به اتهام حامله بودن از سفیر ایران شکایت می کند ، که جناب سفیر نیز گناهش را به گردن هوشنگ خان نهاوندی می اندازد.
لئونید برژنف، دبیر کل حزب کمونیست شوروی در تاریخ 25 آبان 1342 در صدر هیاتی وارد تهران شد. او طی مدت اقامتش در ایران با سفر به شهرهای مختلف از اماکن تاریخی ،جاذبه های گردشگری و مراکز علمی بازدید کرد.
مهمترین بازده سفر کمال الملک بـه اروپا، تاسیس نخستین مدرسهی هنرهای زیبای ایران یعنی مدرسهی صنایع مستظرفه در سال 1911/1329 بـود. با توجه به علاقه شاه قاجار به هنر و به ویژه هنر نقاشی، قطعهای از اراضی کاخ نـگارستان اوایـل سدهی نوزدهم را برای محل این مدرسه در نظر گرفتند
یادداشتهایی درمورد بودجه عمومی ، عمرانی و کل کشور در سالهای 1344 ، 1354 ، 1355 ، تعداد مستخدمین دولت در سال 1353 ، پیش نویس مقاله ای با عنوان توسعه سیاسی مشعربر نظریه های مراحل رشد ، توزیع قدرت سیاسی ، اثرات محیطی غیرخصوصی ، توزیع عادلانه درآمد ، بازبودن نظام اجتماعی ، دوام وحدت ملی ، نقش رسانه های گروهی در توسعه سیاسی
محمدعلیشاه قاجار (1251 – 1304 ش) ششمین پادشاه از دودمان قاجار بود. او در 1285 خورشیدی به سلطنت رسید و به مخالفت با مشروطه پرداخت. مجلس شورای ملی را به توپ بست و آزادیخواهان را به قتل رساند.
از آنجایی که محمدرضا شاه سلطنت و حکومت خود را وابسته به نهاد ارتش کرده بود و وحشت زیادی از رویگردانی ارتش از سلطنت پهلوی احساس می نمود، نظارت شدیدی بر بوروکراسی ارتش و ترفیعات افسران ارشد داشت.
محمدرضا به حدی نقطه ضعف داشت که مردم ایران نتوانستند راهی جز طرد او پیدا کنند و به همین دلیل هیچ کشوری آماده نبود او را قبول کند؛ حتی کشورهایی که حاضر شدند سوموزا را بپذیرند.
طی راه حسنلو، ماشین آلات عظیم کشاورزی را دیدیم که بلا استفاده در مزارع افتاده بودند. یکی از داوطلبان سپاه صلح تعریف کرد که این ماشین آلات از کشورهای مختلفی خریداری شده بی آنکه قبلا پیش بینی برای لوازم یدکی و خدمات تعمیراتی آنها شده باشد و همین که نقصی روی میداد آنها را در صحرا رها میکردند....
موسیقی شوشتر هـمانند فـرهنگ و زبـان شـوشتریها از گـستردگی و تـوانمندی فرهنگی برخوردار است. وجود نغمات باقیمانده در این شهر گواه این ادعاست. ساختار موسیقی شوشتر مجموعه مقاماتی است که اصطلاح مقوم، یا مقام به آن اطلاق میشود.
بعد از جنگ جهانی دوم و ضعف سیاسی محمدرضا شاه که تا قبل از کودتای 28 مرداد ادامه یافت، انگلیس ضمن دخالت گسترده در امور سیاسی و اقتصادی کشور، به غارت اموال کشور نیز میپرداخت.
روزنامه فکاهی توفیق،که طولانیترین دوران انتشار را در بین مطبوعات طنز ایران داشت و از جهاتی باید آن را موفقترین نشریهء طـنز در تـاریخ مـطبوعات ایران به حساب آورد،از جمله نـشریاتی بـود کـه آگاهانه و با اصرار به فرهنگ مردم توجه داشت و به قول ادبا، این مهم را نصب العین خود قرار داده بود.